Agenda

20-05-17Regionaal Bowling Evenement in Zwijndrecht

Op zaterdag 20 mei is het Regionaal Bowling Evenement bij bowlingcentrum Palm Party House in Zwijndrecht. Het evenement wordt georganiseerd door Marc Pelkman, Tandem Support.

10-06-17Nationaal Inline-skaten Evenement in Almere

Op 10 juni is het Nationaal Inline-skaten Evenement bij de Almeerse Schaatsvereniging. Het evenement wordt georganiseerd door Anton Spaan, ASV Almere.

Tijdens het Nationaal Inline-skaten Evenement wordt ook het eerst NK G-Inline-skaten van de KNSB gehouden.

17-06-17Twenterand Kanaalrace 2017

Op zaterdag 17 juni 2017 is de Twenterand Kanaalrace, een regulieren open water zwemmen evenement in Vriezenveen waar Special Olympics sporters aan mogen deelnemen! De organisatie is geheel in handen van de drie zwemverenigingen in Twenterand: V.Z.& P.C, ZPC de Zandstuve en ZV de Wieke.

17-06-17Regionale Spelen in Groningen

Op zaterdag 17 juni zijn de Regionale Spelen in Groningen. Sporters met een verstandelijke beperking uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe nemen het tegen elkaar op in Groningen. Het evenement wordt georganiseerd door De Brug Groningen.

24-06-17Regionale Spelen in de Achterhoek

Op zaterdag 24 juni zijn de Regionale Spelen in de Achterhoek en worden gezien als generale repetie voor de Nationale Spelen in 2018. Sporters met een verstandelijke beperking uit de provincies Overijssel, Gelderland en Limburg nemen het tegen elkaar op in de Achterhoek. De organisatie is dan ook in handen van de Stichting Special Olympics Nationale Spelen 2018.

26-08-17PSV Arena SportEmotion Kanaalrace

Op zaterdag 26 augustus 2017 is voor de 25e keer het PSV Arena SportEmotion Kanaalrace, een reguliere open water zwemmen evenement in Eindhoven. Vorig jaar deden voor het eerst met succes een aantal Special Olympics sporters mee aan het evenement, waardoor wij ook dit jaar zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het PSV Arena SportEmotion Kanaalrace. De organisatie is geheel in handen van PSV Zwemmen.

30-09-17AFGELAST Regionale Spelen in Papendrecht

Helaas moeten wij in goed overleg de Regionale Spelen in Papendrecht afgelasten. Hierdoor is er dit jaar helaas geen Regionale Spelen voor de regio west.

06-10-17 t/m 08-10-17Unified Sailing Regatta in Heerenveen

Op 6, 7 en 8 oktober is het Unified Sailing Regatta bij het starterseiland van de Koninlijke Watersportvereniging Sneek (KWS). Het evenement wordt georganiseerd door SAZS/KWS.

28-10-17Regionaal Veldvoetbal en Zwem Evenement in Heerenveen

Op zaterdag 28 oktober is het Regionaal Veldvoetbal en Zwem Evenement in Heerenveen. Het evenement wordt georganiseerd door Sport Fryslân.

04-11-17 t/m 05-11-17Regionale Spelen in Almere

Op zaterdag 4 en zondag 5 november zijn de Regionale Spelen in Almere. Sporters met een verstandelijke beperking uit de provincies Flevoland, Utrecht en Noord-Holland nemen het tegen elkaar op in Almere. Het evenement wordt georganiseerd Stichting Special Sports and Co, Sportservice Flevoland, Sportbedrijf Almere, De Schoor en Triade.