Agenda

24-06-17Regionale Spelen in de Achterhoek

Op zaterdag 24 juni zijn de Regionale Spelen in de Achterhoek en worden gezien als generale repetie voor de Nationale Spelen in 2018. Sporters met een verstandelijke beperking uit de provincies Overijssel, Gelderland en Limburg nemen het tegen elkaar op in de Achterhoek. De organisatie is dan ook in handen van de Stichting Special Olympics Nationale Spelen 2018.

26-08-17PSV Arena SportEmotion Kanaalrace

Op zaterdag 26 augustus 2017 is voor de 25e keer het PSV Arena SportEmotion Kanaalrace, een reguliere open water zwemmen evenement in Eindhoven. Vorig jaar deden voor het eerst met succes een aantal Special Olympics sporters mee aan het evenement, waardoor wij ook dit jaar zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het PSV Arena SportEmotion Kanaalrace. De organisatie is geheel in handen van PSV Zwemmen.

30-09-17AFGELAST Regionale Spelen in Papendrecht

Helaas moeten wij in goed overleg de Regionale Spelen in Papendrecht afgelasten. Hierdoor is er dit jaar helaas geen Regionale Spelen voor de regio west.

06-10-17 t/m 08-10-17Unified Sailing Regatta in Heerenveen

Op 6, 7 en 8 oktober is het Unified Sailing Regatta bij het starterseiland van de Koninlijke Watersportvereniging Sneek (KWS). Het evenement wordt georganiseerd door SAZS/KWS.

28-10-17Regionaal Veldvoetbal en Zwem Evenement in Heerenveen

Op zaterdag 28 oktober is het Regionaal Veldvoetbal en Zwem Evenement in Heerenveen. Het evenement wordt georganiseerd door Sport Fryslân.

04-11-17 t/m 05-11-17Regionale Spelen in Almere

Op zaterdag 4 en zondag 5 november zijn de Regionale Spelen in Almere. Sporters met een verstandelijke beperking uit de provincies Flevoland, Utrecht en Noord-Holland nemen het tegen elkaar op in Almere. Het evenement wordt georganiseerd Stichting Special Sports and Co, Sportservice Flevoland, Sportbedrijf Almere, De Schoor en Triade.

09-12-17Nationaal Langlauf Evenement in Gouda

Op zaterdag 9 december is het Nationaal Langlauf Evenement bij Langlaufvereniging Gouda. Het evenement wordt georganiseerd door Marc Pelkman, Tandem Support.