Host town dag 4

We werden vanochtend wakker met een strak blauwe lucht, waardoor we wisten dat het een prachtige dag ging worden. De ochtend begon met een uitgebreid ontbijt met lekkere bolletjes, zoete broodjes, eieren en nog veel meer. Heerlijk! Na het ontbijt konden we even rustig aan doen, want de bus kwam ons pas om 12u ophalen.

In de middag gingen we naar St. Niklaas. We gingen een sneukeltocht doen: een stadswandeling met allerlei lekkernijen onderweg. De wandeling was voor sommigen aan de lange kant maar alle lekkernijen werden met tevredenheid ontvangen. De lekkernijen waren een broodje met kaas, een pannenkoek, speculaas, een bonbon, een ijsje en een drankje.

Na de sneukeltocht was het tijd om naar de Grote Markt te gaan. Daar zou namelijk rond 18.30u Torch Run aankomen. Een aantal van de atleten en voetballers liepen mee met Torch Run wat een fantastische ervaring was voor hun, waardoor ze de rest van de avond met een groot glimlach rondliepen. Ondanks dat er weinig mensen op het plein aanwezig waren was het indrukwekkende binnenkomst, waardoor een aantal van ons een traantje moesten wegpinken (zie hieronder het filmpje). Dat belooft dus wat voor morgen tijdens de openingsceremonie!

De laatste avond in St. Niklaas is aangebroken. De tassen zijn gepakt, de sporters zijn er klaar: let the games begin!

See video