• Home
  • Nieuws
  • Inschrijvingen Nationale Spelen 2018 weer open!

Inschrijvingen Nationale Spelen 2018 weer open!

UPDATE maandag 22 januari

Inschrijving 22 januari om 10 uur weer open. Ruim 99% van de reeds ingeschreven sporters, hebben een plek bij de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018!

Bedankt voor jullie geduld, om 10 uur vandaag gaat de inschrijving weer open op www.specialolympics2018.nl. Het aantal inschrijvingen - ruim 2.000 - was vorige week binnen 24 uur overweldigend. Door een aantal bugs in het nieuwe systeem, hebben wij even een pas op de plaats gemaakt. Streven is om iedereen gelijke kansen te geven en daarom heeft de Achterhoekse organisatie de afgelopen dagen hard gewerkt om een goed beeld te krijgen van alle aanmeldingen en bovendien extra ruimte te creëren voor iedereen die op de reservelijst kwam. Dat is voor 99% gelukt. Slechts 24 sporters staan nu helaas nog op de reservelijst. Daarnaast zitten alle bungalows helemaal vol, maar is er nog wel ruimte om met een eigen tent of camper te overnachten in het Special Olympics Dorp (indien je hiervan gebruik wenst te maken svp aangegeven in het inschrijfsysteem).

Voorts zitten de volgende sporten vol:

  • Atletiek
  • Bowling
  • Hockey
  • Tennis
  • Paardrijden
  • Zwemmen

Indien je voor bovenstaande sporten inschrijft komen je sporters op de reservelijst. Voor de overige sporten is er nog ruimte en kan er nog worden ingeschreven.


(donderdag 18 januari)
Helaas moeten wij de inschrijvingen voor de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 tijdelijk sluiten tot maandag 22 januari 10.00 uur!

2.013 coaches en sporters hebben zich op dit moment ingeschreven voor de Nationale Spelen 2018, dat belooft een groot feest.

Vorig jaar hebben wij een nieuw inschrijfsysteem laten ontwikkelen. Veel is er goed gegaan met de inschrijvingen maar helaas ook een aantal zaken niet, waarvoor onze excuses.

Het grote animo binnen hele korte tijd dwingt ons om pas op de plaats te maken. Er moet nu geïnventariseerd worden of er nog ruimte is bij de verschillende takken van sport, in de bungalows en of wij nog extra ruimte kunnen creëren.

Wij hopen vele mensen die nu op de reservelijst staan toch nog gelukkig te maken met een plekje. Daar hebben wij de komende dagen voor nodig, waarna wij jullie juist kunnen informeren.

Maandag 22 januari gaat de inschrijving weer open met informatie waar nog ruimte is.

Onze excuses, wij hopen op jullie begrip.