• Home
  • Nieuws
  • Vacature: Event coördinator (28 uur per week)

Vacature: Event coördinator (28 uur per week)

Special Olympics Nederland maakt deel uit van een wereldwijde beweging die in meer dan 170 landen het gehele jaar door zich inzet om het leven van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren door middel van het organiseren van sportevenementen.

Iedereen moet kunnen sporten op zijn of haar eigen niveau en plezier staat voorop! Via sport wil Special Olympics de persoonlijke ontwikkeling van mensen met een verstandelijke beperking stimuleren, het zelfvertrouwen en de eigenwaarde vergroten en bijdragen aan een positieve beeldvorming.

De zorg voor mijn kind heeft plaatsgemaakt voor trots!” aldus een ouder van een Special Olympics sporter. Dit doet beseffen dat deelname aan Special Olympics zoveel meer is dan sport. Deelname geeft identiteit, maakt zelfredzamer, het zorgt voor zelfvertrouwen en trots niet alleen bij de sporters maar zeker ook bij de familie en direct betrokkenen. Kortom Changing lives, changing attitudes!

Special Olympics Nederland is op zoek naar een:

Event coördinator (28 uur per week)

Jij verzorgt en adviseert de voorbereiding en uitvoering van Special Olympics evenementen en projecten zodanig dat wordt bijgedragen aan de doelstellingen en profilering van de organisatie. De Event coördinator ontvangt hiërarchische leiding van de directeur Special Olympics Nederland.

Kerntaken:

  • Coördineert de onder auspiciën van Special Olympics Nederland te organiseren regionale, nationale en internationale evenementen
  • Organiseert en verzorgt de uitzending van Team NL naar de World Games
  • Ondersteunt en organiseert projecten en programma’s zoals Healthy Communities, Play Unified en Torch Run
  • Signaleren van en anticiperen op marktkansen

Jouw profiel
Je hebt een HBO/WO werk en denkniveau, aantoonbare ervaring met grote evenement en programma’s, in projectmanagement en adviesgeven aan groepen. Je bent geïnteresseerd in en hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en sportevenementen. Je bent een enthousiaste teamspeler die bereid is om in het weekend en in de avonduren te werken. Beheersing van de Engelse taal is tevens een vereiste.

Periode
1 jaar

Wij bieden
Een leuke afwisselende functie binnen een uitdagende en flexibele organisatie. De functie is in schaal 9 van de CAO voor de sport ingeschaald.

Interesse
Spreekt bovenstaande omschrijving jou aan, deel je onze passie voor het mogelijk maken van sporten voor mensen met een beperking en voldoe je aan de genoemde criteria, dan maken wij graag kennis met jou.

Wil je meer informatie klik dan hier voor de functieomschrijving of neem contact op met Ragna Schapendonk, r.schapendonk@specialolympics.nl of 06 2054 5474.

Indien je interesse hebt in de functie, stuur dan voor 11 februari een mail met CV en motivatie naar info@specialolympics.nl.

De gesprekken vinden plaatsen op vrijdag 16 en maandag 19 februari in Utrecht.