Be a Fan!

special olympics nationale spelen 2010 noord-limburg myra hockey

Energie, motivatie, fysieke conditie, prestaties neerzetten, plezier hebben en vriendschappen opbouwen. Er zijn talloze redenen te bedenken waarom het beoefenen van een sport leuk en nuttig is. Special Olympics is dé sportorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

De filosofie achter Special Olympics is dat iedereen met een verstandelijke beperking op zijn of haar eigen niveau moet kunnen sporten. Plezier staat voorop. 

Trots 
Via sport wil Special Olympics de persoonlijke ontwikkeling van mensen met een verstandelijke beperking stimuleren, het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van mensen vergroten en bijdragen aan een positieve beeldvorming.

Wereldwijd
De regionale en landelijke sportevenementen van Special Olympics zijn toegankelijk voor alle mensen met een verstandelijke beperking die in meer of mindere mate een sport beoefenen. Special Olympics organiseert ook op internationaal niveau zomer- en winterspelen. Hier doen maar liefst 185 landen aan mee. 

Be a Fan! Geef mensen met een verstandelijke beperking de kans om trots te zijn!

Wil je kans maken op leuke prijzen en tegelijkertijd Special Olympics Nederland steunen? Dat kan door mee te spelen met de VriendenLoterij! Een lot kost € 12,50 per maand waarvan de helft naar Special Olympics Nederland gaat! Er zijn 14 trekkingen per jaar, maar je kan op elk gewenst moment opzeggen. Je lot komt overeen met je mobiele telefoonnummer + twee letters. Klik hier voor meer informatie.
 
Wil je Special Olympics steunen en tegelijkertijd kans maken op leuke pijzen? Koop dan nu een lot en steun Special Olympics Nederland!
 
 
Werkt bovenstaande link of knop niet? Koop dan een lot en kies optie 3: 'Ik steun een club of vereniging naar keuze'. Zoek dan op naam Special Olympics Nederland en Speel mee!