Scoor je PR

Vanuit Special Olympics Nederland zetten wij de komende jaren extra in om een gezonde leefstijl bij onze sporters te promoten. Een onderdeel is het “Scoor je PR” programma, en wij nodigen alle Special Olympics sporters en coaches uit om mee te doen met dit programma! 
Wat is Scoor Je PR? 
De doelstelling van de "Scoor je PR" programma is om de fitheid van Special Olympics sporters te verbeteren, en ook om sporters meer bewust te maken van hun eigen fitheid. Het "Scoor je PR" programma is een laagdrempelig oefenprogramma dat bestaat uit een 0-meting fitness test, een trainingsprogramma, en een tweede fitness test (eventueel tijdens de Nationale Spelen) om vooruitgang te meten. 
Ben je een Special Olympics atleet en wil je meer informatie over dit programma? Klik hier (link PDF informatie brief)
Bent u een coach van Special Olympics sporters en wilt u meer informatie over dit programma? Klik hier (link PDF informatie brief)
Wilt u mee doen? Stuur een mail naar: f.vandelaar@specialolympics.nl

Vanuit Special Olympics Nederland zetten wij ons de komende jaren extra in om een gezonde leefstijl bij onze sporters te promoten. Een onderdeel is het “Scoor je PR” programma. Wij nodigen alle Special Olympics sporters en coaches uit om mee te doen met dit programma! 

Wat is Scoor je PR? 
De doelstelling van het Scoor je PR programma is om de fitheid van Special Olympics sporters te verbeteren en de sporters meer bewust te maken van hun eigen fitheid. Het programma is een laagdrempelig oefenprogramma dat bestaat uit een 0-meting fittest, een trainingsprogramma en een tweede fittest om vooruitgang te meten. 

Aanmelden
Ben jij een coach van Special Olympics sporters en wil je meer informatie over dit programma? Klik hier voor meer informatie. 
Wil je meedoen? Stuur een mail naar: f.vandelaar@specialolympics.nl.